Οι αμοιβές των Ελλήνων μάνατζερ

14 September 2022

Διψήφια αύξηση κατέγραψαν το 2021 οι αμοιβές των διευθυνόντων συμβούλων και προέδρων των υψηλής κεφαλαιοποίησης εισηγμένων στο Χρηματιστήριο εταιρειών.

More

Μικρότερα μπόνους στα στελέχη εισηγμένων εταιρειών

18 April 2022

Οι αμοιβές των επικεφαλής εισηγμένων εταιρειών ήταν ελαφρά μειωμένες το 2021 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η κρίση της αγοράς όρισε κυρίως τις μεταβλητές αποδόσεις(μπόνους) που εισπράττουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι εκτελεστικοί πρόεδροι εισηγμένων εταιρειών.

More

Board remuneration in Greece

18 April 2022

The annual salary survey of listed companies conducted by Better Future in collaboration with the Hellenic Observatory of Corporate Governance (HOCG) shows the board remuneration levels of the Athens Stock Exchange large- & mid-capitalisation listed companies.

More

Η νέα αντίληψη ESG στη διοίκηση εταιρειών

18 April 2022

Μεθαύριο Δευτέρα, 2 Αυγούστου, είναι σημαντική ημέρα για το Χρηματιστήριο Αθηνών. Αρχίζει η διαπραγμάτευση του νέου δείκτη Athex ESG. Σε αυτόν έχουν περιληφθεί 35 εισηγμένες εταιρείες με «καλές» επιδόσεις σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης, και όλοι εύχονται να αυξηθούν στο προσεχές μέλλον.

More